Saturday, 17 September 2011

percintaan lagi. hahaahaa

Hye2.  Ad bnde yg nk d kongsi nim. Npe ek ble owg nk kwn nan aku msti tye. Ad 4we x? Sebek saem nim. Lao ad xyh 2gu owg tye , aku kbo alu. Nde molep wt npe susuk x? Hahaha. Spnjg aku idup 19taon nim. Sowg laky jewp aku prnh syg. Tp xley kbo ah sape. Bia la rhsia deh? ;DD
mne x syg. Dae form2 sapa aku form5. Lme gk 2. Tp nk wt cmne , xde jdoh :(
lao d pk-2 an , bek aku single. Byk beza lao cple nan single nim. Mne x nyer. Lao cple msti byk dugaan n godaan. Lao single steady jewp. Aku hal aku. Kemahh ;DD
kdg tgk kekwn bhgie , dngki jgk tp thn g2 la. Xmo srbut pale nan hal remeh gnim expown (cewahh) aku bljr da nk syg owg len tp xley ah , laky 2 jgk lam aty aku nim. Sape ad tips2 tuk pdm nme owg lam aty? Lao pkai pemadam an senang. Haisshh! Pape pown aku xsdey , sb aku ad kuarga n kekwn. Lbey pd ckup. Ad 4we pown x jamin ley bhgie cm skaq. Tul x? HOHOHO ;pp
Ouh yeahh ;DD

Saturday, 27 August 2011

update ckit ;)

lame x update blog aku nim ek?? hmm , mls nk naip expown :DD
sjak akhir2 nim pown aku byk abz an mse kt luar dae dk umh , cbuk kaloh NAJIB nim :DD
mase nim la nk lpak nan kekwn pown , t aku strt merantau ssh da...
ptg maren aku p bke pose at kfc giant~~
perghh , mamat dk tepi aku nim encem gylerr dowh.. nsb da ad awek , lao xde compom aku sapu~~ wkakaaka ;pp
bkn gtal , sje nk graw2 :DD
tp lao nk cte sal cple nim.. agak2 ble aku nk dpt CINTA SEJATI cm owg nim?? haiyaa..
prinsip aku " AKU HANYA SETIA PD OWG YG BTL2 SYG AKU "
wt mse skaq CINTA aku hnya tuk DIA n dri aku..
SYG aku hnya tuk aku jewp..
KASIH aku hnya pd kuarga aku n yg len2 2 sume sementare n bole prgi ble da x perlu an aku :)

Monday, 22 August 2011

smangat kayuh 2 ade ;)


lame nim kte kelip2 dk tgk owg kayuh , x tringin ckit nk try sb tao da xlarat..
tp xtao y ary 2 smangat membara molep nk kayuh etep..
ley la kayuh ary 2.. adess , kendor lutut bhaii :DD
tp bez , da lme x exercise.. wt kuar peluh ckit , nim dk mkn tdw bsar ke bdn jewp.. aii , ZATOK nim ;pp
strt kayuh kul10mlm n alek kul2pg.. x lame mne an? kdg ley thn..
alek 2 tgk mami tdw da , yg amat suke xde owg nk bebel..
last2 bgn pg 2 kne jgak ;(
bia la , mami bebel tuk kbekn gak tp kte owg muda nim x mkr ork? HAHAHA 
pndai sgt bab ckp ZATOK nim.. "belang2 owg mrh wt mcm , prgai kaloh jntan" kate nyer mami ambe :)
xpela , upah owg wt prgai.. raye t owg kemas umh mi eh? HAHAAHA.. xmo mrh2 ah :DD

Saturday, 20 August 2011

luv my fwenz ;)


--> SAYA SAYANG KAWAN SAYA YANG….
faham perasaan + emosi + situasi saya time saye kawan. Saya tak perlukan kawan (lansung tanak!) kawan yang selalu ingat dia semua tau dan dia le yang paling memahami..
sanggup membela saya tidak kira saya salah or tak salah. Saye ske kawan saye yang akan sentiasa bersama saya even seburuk dan sejijik mana saya..
selalu doakan kebahagian dan keredhaan untuk saya. bukan yang menjaja dan mencanang cerita buruk kawan-kawannya pada orang lain (kat blog pon nak citer ke? ..ayoo!! 1 dunia taula!!). Saya suka kawan yang ada ego mereka tersendiri, jgn sampai mudah dipujuk rayu dan dipijak (padahal masa kena tinggal, macam2 pendirian dibuat tapi musnah dengan pujuk rayu). Saya suka kawan yang mendoakan yang terbaik untuk kawan2 laen..
iklas dan jujur meminta maaf dengan kesilapan / terlajak kata yang dilakukannya. Saya sayangkan kawan saya yang ada menjaga emosi saya walaupun ketikanya memang saya beremosi..
selalu menasihati saya walaupun melibatkan soal agama. walaupun mereka pun tidak terer bab agama tapi mereka stay menasihati saya (xde orang perfect) dan nasihat mereka saya terima dengan hati yang terbuka dan saya xkan mengeraskan kepala untuk tegakkan benang yang basah. Bila berseorangan (sedih) dekat dengan tuhan tapi bila berdua (gembira) lupa dengan tuhan (takutnye jadi camtu!!)
selalu CARE terhadap saya, memahami saya walaupun mereka CARE saya secara x ikhlas dan hanya cuba membuat saya menyampah dan meluat dengannya. Thanx sebab CARE ngan saya dan saya xkisah jadi loser asalkan kawan saya dengan stylo nye jadi winner..

Thursday, 18 August 2011

Bout me

FB..

cian nyer kt awk ek.. ad bek nyer xyh la nk ustazah an owg..
sitting front of the mirror , look urself..
tgk ad gaye NEK NAK x :DD